Bine ati venit
Cabinetul de Avocat ''Antonia Enache'' se axeaza in principal asupra tratarii cu profesionalism a tuturor cauzelor, indiferente de complexitatea acestora si in egala masura asupra confidentialitatii datelor transmise de catre clienti.
Tel: 0723 355 669
 
 :: Servicii
Cabinet specializat infiintari societati - infiintare in 5 zile lucratoare
 Experienta    
 
01.10.2004 - prezent Avocat titular in cadrul Cabinetului de Avocat ''Antonia Enache''

Specializare:
civil, comercial si dreptul familiei.
Domenii de activitate: Consultanta juridica in materie comerciala pentru societati comerciale organizate ca societati cu raspundere limitata si societati pe actiuni. In special axarea asupra masurilor de prevenire a litigiilor prin asistenta permanenta in derularea relatiilor economice ale societatilor. Elaborarea si redactarea de contracte comerciale in domeniul constructiilor civile si transporturilor. Elaborarea si redactarea de contracte de inchiriere, comodat, servitute, prestari servicii, imprumut, precum si alte documente si hotarari, acte aditionale necesare desfasurarii normale a activitatii unei societati implicata in dinamica relatiilor comerciale. Asistenta si reprezentare juridica a societatilor in cadrul procedurii prealabile prevazute de art. 720 indice 1 Cod Procedura Civila, precum si asistarea si reprezentarea in fata executorului judecatoresc in procedura executarii silite.
Relatia cu lichidatorul judiciar in vederea inscrierii la masa credala si recuperarea creantelor de la societatiile aflate sub incidenta precedurii insolventei.
Asistenta si reprezentare juridica a societatilor in fata instantelor judecatoresti in litigii avand ca obiect: anulare contract de vanzare-cumparare, reziliere contract de executie constructie, somatii de plata, pretentii comerciale.
In materie civila, axarea pe asistarea si reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresc a persoanelor fizice si juridice in litigii avand ca obiect: uzucapiune, iesire din indiviziune, revendicare , granituire, raspundere civila delictuala, pretentii, imbogatirea fara justa cauza, evacuare, retrocedarea de catre stat a contravalorii bunurilor confiscate abuziv ca urmare a condamnarii la pedeapsa inchisorii pentru infractiunea de refuz de intoarcere in tara, litigii privind asociatiile de proprietari, obligatia de a face, declararea disparitiei, divort, partaj.


01.02.2005 - 05.03.2007 - Avocat colaborator in cadrul SCA ''Gorghiu, Pop si Asociatii'' - Societate Civila de Avocati

Coordonarea departamentului litigii atat pe latura civila cat si comerciala.
Acordarea de consultanta pentru importante societati comerciale romane.


01.10.2004 - 01.02.2005 - Avocat titular in cadrul Cabinetului de Avocat ''Antonia Enache''

Acordarea de servicii consultanta juridica in materie comerciala pentru:
S.C. CRESCENDO.S.R.L.
S.C. ADMA INK S.A.
- asistarea si reprezentarea clientilor in fata instantelor judecatoresti in litigii privitoare la: somatii de plata in materie comerciala si civila, imbogatirea fara justa cauza, mosteniri.
- autorizare, infiintare de societati comerciale si modificari ale societatilor comerciale ( S.R.L., S.A).


07.2002 - 09.2004 - Avocat colaborator in cadrul Cabinetului de Avocat " Mariana Negru'
'

- negociere si redactare de contracte civile si comerciale
( locatiune, mandat, comodat, tranzactie, cesiune de actiuni sau parti sociale)
- autorizare, infiintare de societati comerciale si modificari ale societatilor comerciale ( S.R.L., S.A) asistarea sau reprezentarea clientilor in fata instantelor judecatoresti in litigii privitoare la:
- dobandirea proprietatii asupra unui imobil prin interventia uzucapiunii, evacuare, somatii de plata, pretentii, divort, pensie alimentara, superficie, iesire din indiviziune, mosteniri.
Cartea Funciara - intabulari, inscrieri provizorii.


03.2001 - 06.2002- Activitate juridica independenta:


Oficiul Registrului Comertului - autorizare a functionarii comerciantilor, obtinere de avize. redactare, negociere contracte civile .


Copyright © 2007 Cabinet de avocat Enache Antonia